Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para configurar la navegación de sus usuarios, y para realizar análisis sobre sus hábitos de navegación.
Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede gestionar las cookies u obtener más información consultando nuestra Política de Cookies.   De acuerdo.

CAT   ESP

 

Experiències

Experiències de disseny, creativitat, negoci i empresa. El futur de la pastisseria: tendències i reptes

Tallers, conferències i sessions de formació... A Sweetfusió 2019 professionals del sector de la pastisseria i del món del màrqueting, la comunicació i d’estratègia de negoci t’explicaran les noves tendències i els reptes que envolten el món de la pastisseria.

 

PROGRAMA

Individuales de Navidad

A càrrec de Josep Maria Rodríguez, La Pastisseria de Barcelona.

Patrocina Valrhona

Dilluns, 18 de novembre. 10:30 - 12:00 h

 
 

Retail Training Tour Experience (Barcelona)

Una mirada a les noves propostes de retail que la ciutat ens ofereix, per tal de veure quina és la proposta de valor i diferenciació que cada establiment seleccionat ens aporta.

A càrrec de Maria Segarra

Dilluns, 18 de novembre. 11:00 - 13:30 h

 
 

Gelats de culte

A càrrec de Ricardo Vélez, The Pâtissier.

Patrocina Ponthier

Dilluns, 18 de novembre. 12:30 - 14:00 h

 
 

Un recorregut per les últimes tendències a nivell d’experiències i innovacions en retail

A càrrec de Maria Segarra

Dilluns, 18 de novembre. 16:00 - 18:30 h

 
 

Pastisseria: una dolça il·lusió

Vaja, quin pastís: dinàmica que combina l’humor, la creativitat i la cocreació.

Taller conduït per Ana Sansón

Dimarts, 19 de novembre. 10:30 - 14:00 h

 
 

La esencia de los sabores

A càrrec de Pol Contreras, Taller del Echaurren.

Patrocinen Dobla / Elle & Vire / Icam / Ravifruit

Dimarts, 19 de novembre. 16:00 - 18:00 h

 
 

La gestió dels equips humans a les nostres pastisseries

A càrrec de Paco Gil

Dimecres, 20 de novembre. 10:30 - 11:30 h

 
 

Creatividad dulce

A càrrec de Jordi Puigvert

Patrocinen Michel Cluizel, Calidulce

Dimecres, 20 de novembre. 10:30 - 12:00 h

 
 

Incrementa el teu benefici controlant els teus magatzems

A càrrec de Rafael Tugues

Dimecres, 20 de novembre. 11:45 - 12:30 h

 
 

La vainilla y su universo gastronómico

A càrrec de Sergi Vela, The Lab

Patrocina Eurovanille

Dimecres, 20 de novembre. 12:30 - 14:00 h

 
 

Les noves tendències en xocolata artesana: el Bean.to.Bar

A càrrec d’Olivier Fernández

Dimecres, 20 de novembre. 12:45 - 14:00 h

 
 

El millor Panettone artesà

A càrrec de Jordi Morelló, Pastisseria Ochiai

Patrocina Cacao Barry

Dimecres, 20 de novembre. 15:30 - 16:30 h

 
 

CONCURS MILLOR PANETTONE ARTESÀ 2019

Deliberació del Jurat

A l’Espai de Restauració

Dimecres, 20 de novembre. 10:30 - 14:00 h

 
 

Entrega del premi al Millor Panettone 2019

A l’Auditori

Patrocina Cacao Barry, Cart Service, Sosa i Elle&Vire

Dimecres, 20 de novembre. 18:00 - 18:15 h