Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para configurar la navegación de sus usuarios, y para realizar análisis sobre sus hábitos de navegación.
Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede gestionar las cookies u obtener más información consultando nuestra Política de Cookies.   De acuerdo.

CAT   ESP

 

Experiències

Experiències d'obrador

De la mà de reconeguts pastissers a nivell internacional, es donaran a conèixer les últimes tendències de la pastisseria i dels nous conceptes que estan triomfant en el sector.

 

PROGRAMA

Individuales de Navidad

A càrrec de Josep Maria Rodríguez, La Pastisseria de Barcelona.

Patrocina Valrhona

Dilluns, 18 de novembre. 10:30 - 12:00 h

 
 

Gelats de culte

A càrrec de Ricardo Vélez, The Pâtissier.

Patrocina Ponthier

Dilluns, 18 de novembre. 12:30 - 14:00 h

 
 

La esencia de los sabores

A càrrec de Pol Contreras, Taller del Echaurren.

Patrocinen Dobla / Elle & Vire / Icam / Ravifruit

Dimarts, 19 de novembre. 16:00 - 18:00 h

 
 

Creatividad dulce

A càrrec de Jordi Puigvert

Patrocinen Michel Cluizel, Calidulce

Dimecres, 20 de novembre. 10:30 - 12:00 h

 
 

La vainilla y su universo gastronómico

A càrrec de Sergi Vela, The Lab

Patrocina Eurovanille

Dimecres, 20 de novembre. 12:30 - 14:00 h

 
 

El millor Panettone artesà

A càrrec de Jordi Morelló, Pastisseria Ochiai

Patrocina Cacao Barry

Dimecres, 20 de novembre. 15:30 - 16:30 h